Looking For Anything Specific?

Selcuk Tektas Cenaze / Serkan burak tektaş ya da sahne adıyla bilinen oyuncu ve şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş paylaşımda, değerli kardeşim alişan'ın kardeşi merhum selçuk tektaş'ın cenazesi bugün öğle.

Selcuk Tektas Cenaze / Serkan burak tektaş ya da sahne adıyla bilinen oyuncu ve şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş paylaşımda, değerli kardeşim alişan'ın kardeşi merhum selçuk tektaş'ın cenazesi bugün öğle.. Serkan burak tektaş ya da sahne adıyla bilinen oyuncu ve şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş paylaşımda, değerli kardeşim alişan'ın kardeşi merhum selçuk tektaş'ın cenazesi bugün öğle. Selçuk tektaş, cenaze töreninin ardından feriköy mezarlığı'na defnedildi. Selçuk tektaş'ın eşi merve tektaş eşinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980 doğumlu. | 21 temmuz 2021 isimli video.

Cenazeye katılan şarkıcı bülent şerttaş, alişan'ı anlayabiliyorum. Kızları ve eşinin tektaş'a vedaları ise yürekleri dağladı. Cenaze törenine selçuk tektaş'ın ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra çağla şıkel, bülent serttaş, burhan çaçan gibi sanat dünyasından. Cenaze namazının ardından tabutun araca konulduğunu gören merve tektaş, selçuk ne olur gitme diyerek feryat etti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980 doğumlu.

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ı son yolculuğuna uğurladı!
Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ı son yolculuğuna uğurladı! from www.egehaber.com
Selçuk tektaş'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu: Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlanan selçuk tektaş için. Ünlü sanatçı alişan, selçuk tektaş'ın teşvikiye camii'ndeki cenaze merasininde gözyaşlarına boğuldu! Cenaze kılınan namazın ardından defnedilmek üzere. Müzikçi alişan'ın 42 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş tektaş'ın vefatı başta sanat topluluğu olmak suretiyle sevenlerini yasa boğarken, cenazede gözlerin çevrildiği adlardan biri de demet akalın oldu. Gözyaşlarına boğulan acılı eş, cenaze namazının ardından tabutun araca yüklendiği gördüğünde. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş için sanat camiasından bir çok kişi sosyal medyada taziye. Alişan'ın 41 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu.

Alişan, kardeşi selçuk tektaş'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili instagram hesabından bir paylaşım yaparak cenaze ayrıntılarını duyurdu.

Selçuk tektaş için dün teşvikiye camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Kardeşinin tedavisi boyunca hastanenin önünden bir an olsun ayrılmaya. Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gün önce tespit alişan, aldığı acı haber karşısında sarsılırken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kardeşinin cenaze detaylarını paylaştı. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak. Alişan'ın 41 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu. Cenaze törenine selçuk tektaş'ın ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra çağla şikel, bülent serttaş, burhan çaçan gibi sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Tektaş için teşvikiye camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Şarkıcı alişan'ın 42 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş, bir tektaş'ın vefatı başta sanat camiası olmak üzere sevenlerini yasa boğarken, cenazede gözlerin çevrildiği isimlerden biri de demet akalın oldu. Anneyi babayı tabii şuan anlayamıyorum evlat. Selçuk tektaş'ın iki çocuğunu annesi merve tektaş ise cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu. Cenaze namazının ardından tabutun araca konulduğunu gören merve tektaş, selçuk ne olur gitme diyerek feryat etti. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlandı.

Alişan'ın yakın dostu demet akalın, üzüntüsünü instagram sayfasında çok inanmıştık. Cenaze namazının ardından tabutun araca konulduğunu gören merve tektaş, selçuk ne olur gitme diyerek feryat etti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 20 günüdür koronavirüs ile mücadele ediyordu. Selçuk tektaş bugün hayatını kaybetti. Tektaş, teşvikiye camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan'ın büyük acısı ...
Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan'ın büyük acısı ... from foto.sondakika.com
Alişan'ın yakın dostu demet akalın, üzüntüsünü instagram sayfasında çok inanmıştık. Şarkıcı alişan'ın 42 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş, bir tektaş'ın vefatı başta sanat camiası olmak üzere sevenlerini yasa boğarken, cenazede gözlerin çevrildiği isimlerden biri de demet akalın oldu. Tektaş, teşvikiye camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kornavirüse yakalanan ve entübe edilen alişan'ın kardeşi selçuk tektaş bir süredir yopun. Selçuk tektaş'ın tabutu omuzlar üzerinde camiye getirildi. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş için sanat camiasından bir çok kişi sosyal medyada taziye. Cenaze törenine selçuk tektaş'ın ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra sanat dünyasından çok şarkıcı alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş'ın teşvikiye camii'nde kılınan cenaze namazının. Genç yaşta eşini kaybeden alişan'ın yengesi merve tektaş'ın haykırışı cenazeye gelenlerin yüreklerini yaktı.

Selçuk tektaş'ın tabutu omuzlar üzerinde camiye getirildi.

Cumhurbaşkanı erdoğan'dan baş sağlığı mesajı. Selçuk tektaş'ın eşi merve tektaş'ın feryadı yürekleri dağladı. Ünlü sanatçı alişan, selçuk tektaş'ın teşvikiye camii'ndeki cenaze merasininde gözyaşlarına boğuldu! Anneyi babayı tabii şuan anlayamıyorum evlat. Tektaş için teşvikiye camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Selçuk tektaş, cenaze töreninin ardından feriköy mezarlığı'na defnedildi. Tektaş, teşvikiye camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Serkan burak tektaş ya da sahne adıyla bilinen oyuncu ve şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş paylaşımda, değerli kardeşim alişan'ın kardeşi merhum selçuk tektaş'ın cenazesi bugün öğle. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine selçuk tektaş'ın ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra sanat dünyasından çok şarkıcı alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş'ın teşvikiye camii'nde kılınan cenaze namazının. Selçuk tektaş cenaze görüntüleri yayınlandı. Cenaze kılınan namazın ardından defnedilmek üzere. Alişan, sosyal medya hesabından cenazeye dair ayrıntılar verdi.

Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze törenine selçuk tektaş'ın ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra çağla şikel, bülent serttaş, burhan çaçan gibi sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Müzikçi alişan'ın 42 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş tektaş'ın vefatı başta sanat topluluğu olmak suretiyle sevenlerini yasa boğarken, cenazede gözlerin çevrildiği adlardan biri de demet akalın oldu. Selçuk tektaş bugün hayatını kaybetti. Tektaş, teşvikiye camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı from www.berkhaber.com
Tektaş, teşvikiye camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine selçuk tektaş'ın ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra çağla şıkel, bülent serttaş, burhan çaçan gibi sanat dünyasından. Şarkıcı alişan'ın 42 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş, bir tektaş'ın vefatı başta sanat camiası olmak üzere sevenlerini yasa boğarken, cenazede gözlerin çevrildiği isimlerden biri de demet akalın oldu. Alişan'ın 41 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu. Selçuk tektaş'ın iki çocuğunu annesi merve tektaş ise cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu. Cenazeye katılan şarkıcı bülent şerttaş, alişan'ı anlayabiliyorum. Sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettmişti. Magazin burada açıklamada şunu yazdı

Ünlü şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, gözyaşları içinde teşvikiye camii'nde son yolculuğa uğurlandı.

Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 20 günüdür koronavirüs ile mücadele ediyordu. Ünlü sanatçı alişan, selçuk tektaş'ın teşvikiye camii'ndeki cenaze merasininde gözyaşlarına boğuldu! Selçuk tektaş'ın iki çocuğunu annesi merve tektaş ise cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu. Alişan'ın 41 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu. Cenaze namazının ardından tabutun araca konulduğunu gören merve tektaş, selçuk ne olur gitme diyerek feryat etti. 4 haftadır yoğun bakımda olan selçuk tektaş tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Selçuk tektaş'ın eşi merve tektaş eşinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Cenazeye katılan şarkıcı bülent şerttaş, alişan'ı anlayabiliyorum. Cenaze törenine selçuk tektaş'ın ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra çağla şikel, bülent serttaş, burhan çaçan gibi sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlanan selçuk tektaş için. Cenaze törenine selçuk tektaş'ın ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra sanat dünyasından çok şarkıcı alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş'ın teşvikiye camii'nde kılınan cenaze namazının. Müzikçi alişan'ın 42 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş tektaş'ın vefatı başta sanat topluluğu olmak suretiyle sevenlerini yasa boğarken, cenazede gözlerin çevrildiği adlardan biri de demet akalın oldu. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş için sanat camiasından bir çok kişi sosyal medyada taziye.

Cumhurbaşkanı erdoğan'dan baş sağlığı mesajı selcuk tektas. Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gün önce tespit alişan, aldığı acı haber karşısında sarsılırken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kardeşinin cenaze detaylarını paylaştı.

Posting Komentar

0 Komentar